är allt som innan? NEJ!

Jag är trött på att känna mig obetydelsefull, men med dig känner jag mig betydelsefull och älskad!

igår kväll var jag hos P och kollade fotbollen, barca vann ju med 1-0 men kunde kommit till final om inte domaren hade dömd en ofrivillig hands som hands! jaja, sånt händer! Sen stack jag in till Kim och sov där faktiskt, det var väldigt mysigt, körde hans mamma till jobbet på morgonen och sen stack jag hem och började med filosofi arbetet.. Det går hyffsat, har kommit en bit på vägen känner jag och har inte så mycket tidspress än vilket är en fördel med att börja i tid!!!! :) Har även renskrivit vårt kära svenskarbete, känner faktiskt själv hur stolt jag är över att jag orkar, känner skolångest VARJE dag! , det jag är orolig för är att jag kommer be för att få komma tillbaka till skoltiden när jag jobbar... och då har man ångest för att man en gång längtade till studenten, jaja just nu ser jag fram emot studenten och denna sommaren..

Pössss' ♥

Känns som jag glider ifrån er!

mums på onsdagar

sssssåååå ja, då var halva dagen avklarad!!
kom till skolan idag 10.10 när vi skulle börja vår första lektion, men då får vi reda på
tjugo minuter senare att vår älskade lärare är sjuk, så då begav vi oss till matsalen och
käkade vårrullar... urk!!!!!
Sen hade vi svenska och vi arbetar sjukt flitigt vår grupp, himla stolt över oss :)
Efter det skulle vi ha två timmars håltimme och sedan ha en stunds filosofi, men nej jag och
Jojan bestämde oss för att sticka hem istället så vi stack till donken och käkade.. Efter det träffade jag kimiiiis och vi stack och tränade boss.. Gick verkligen inte bra, men det är bara ta nya tag och försöka hela tiden..
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, behöver träna men jag orkar inte.... ush för min lathet!
Nej nu blir det umgås med Kim, ha det bra allihopa och mys mycket i vårsolen!!!!!
pössss' 

i love you ♥

mysigt, vaknade vid niotiden och gick ut med mina kära hundar, blev tyvärr ingen lång promenad va helt död och plus skulle jag köra både Mamma och Claudia till jobb.. Efter det stack jag hem och nu sitter jag här i soffan helt död, vill bara äta men vi har inget som jag är sugen på hemma så jag tänkte faktiskt köra och handla bullar! MUMS* , i med vi bara har en lektion i skolan idag och det är samhälle med Classe så känns det som om jag ska stanna hemma och plugga, har dessutom så himla ont i magen.

Ikväll ska jag på allmänlydnad med Boss, andra gången nu. Har tränat med honom hemma men tycker tyvärr det är sjukt svårt att lära honom... Han kan men han vill inte riktigt som jag vill så jag får hoppas han vill som jag vill idag! :) Efter det ska jag nog bara ta det lugnt med kimpa om han vill!

pössss' ♥

jag trodde du var min bästa vän, men jag hade fel

du var en vän, som betydde riktigt mycket för mig! 
En jag om och om gav tillit till, en person jag alltid har roligt med,  
förmodligen kommer det alltid vara så... jag kommer alltid göra
allt för dig, aldrig lämna dig och alltid finnas vid din sida. Trots att
du sviker mig gång på gång? Snackar skit om mig, lämnar mig ensam
i sticket, låter mig gråta, frågar inte hur det är med mig, ingenting och
jag har kallat dig min bästa vän? , för mig är du en underbar person trots
allt du gjort och jag älskar dig sinnessjukt mycket! synd att det inte
är så för dig, för då hade vi kunnat ha det ännu bättre.. Du vet vem du är
och du vet vad jag menar, trots det kommer du alltid ha en speciell plats
i mitt hjärta! 

jag trodde du var min bästa vän, men jag hade helt fel!


hatar måndagar.

TACKA CLASSE, för att man inte orkar komma till skolan på måndagar! man förstår ingenting och det bara babblas och babblas och man förstår till slut inte ens om vad han pratar om , yeees! Men snart är det slut, snart är det studenten, det är inte långt kvar, det är läskigt nära faktiskt! Den sista tiden i skolan kommer gå svin fort tror jag, men det ska klart bli ett stort steg fram i livet detta också!

Har börjat skriva mitt filosofi arbete som jag måste göra för att jag väger mellan två betyg :( ASDRYGT!
Ska även göra historian denna veckan, en uppgift som verkar konstig och som jag inte fattar men som jag måste få bra på!´
Ikväll blir det förmodligen gymet med Kimis och träna, jag behöver det verkligen. Förra gången vi var där, sprang jag faktiskt 2,5 km på löpbandet, TA DET DU! ;). Tycker jag är en jävligt bra början, och så körde kim lite vikter med mig, vilket ledde till världens träningsvärk dagen efter! Men då känns det iallafall som man gjort något bra :). Funderar starkt på att börja sola också, känns som det behövs till studenten vill ju inte se ut som ett spöke till studenten.

Nej nu får jag väl fortsätta "lyssna" på denna ABSOLUT intressanta lektionen,



LÄNTAR TILL SOMMAREN OCH SOLEN OCH BADANDET!
Kom hit till mig, tack!
pössss' ♥

ville inte göra dig illa.

ärlighet varar längst, även om det är hårt och svårt!

long time ago, i know!!

ja , har varit mycket på senaste och har inte mått så bra! men jo nu får jag väl skärpa mig igen,
i helgen var jag ute på slagt och det var väldigt trevligt, men stack hem hyffsat tidigt och träffade kim så sov han hos mig.. Det var en trevlig kväll med alla goooooa töser! i veckan har jag bara pluggat, tagit det lugnt men även varit på hundkurs med boss- allmänlydnad. Kan behövas, blir mycket träning med honom nu men det får vi hoppas ger resultat för han vill ju inte riktigt som jag vill.. fick ävne reda på igår att jag väger i filosofi och nu blir det bara att göra om exakt samma arbeta fast med en annan filosof, jipppi! tack för det, blir väldigt roligt dessa veckorna innan studenten, det finns ju vissa ämnen man väger i.. ball.. nej! orkar inte!

men iallafall, nu ska jag nog sova en sväng och imorgon blir det skola men börjar inte förren 11.40 så det är väldigt skööönt, SOVMORGON :D!
godnatt,

pössss' ♥

fuck it'

jag förstår inte hur man ska orka, man försöker hjälpa en vän och då får man en jävla massa skit för det.. nu vet man att man skall vara tyst nästa gång det är någonting och nu är det jag som får skit för ALLTING!
tack för det, men det är ju inte ovanligt så man är väl van!!!!

HEJDÅ!!!

hjärtat är tillbaka i Sverige

JAAAA!, Sara är hemma och tillbaka i Sverige det är underbart, när vi pratade när du hade kommit hem! pratade vi om allt, vet du hur underbart du är! vi litar på varandra nu, allt som har hänt innan lägger vi bakom oss, och nu är det du och jag mot världen! vi stack in på ip lite och snackade med sandra, också underbart..

Sen på kvällen gick jag en promenad med hundarna och sedan blev det sängen, och även då samtalade jag med sara i telefon.. och idag känns det som om det blir en bra dag, hade varit roligt med lite fest ikväll, jobbar inte på hela helgen! :)
FESTTTTTTTTTTTTT!

pössss' ♥

vissa saker förändras aldrig

Natten blev hård både på det ena och andra sättet.. Boss och milou kom in till mig och stannade även där för natten, stor plats fick man inte i sängen...
Körde mamma till jobbet vid tio imorse, sen kom jag hem och gick en promenad med boss! Milou sov sov en gris som vanligt. Efter det åt jag frukost, en ostbulle med ost på, kan det blir mer mums !
Efter det har jag bara pluggat och tagit igen lite jag missat i idrottsvetenskapen, snart klar och jag är JÄTTE JÄTTE glad för det!
Ikväll vet jag inte vad som händer men en sak vet jag, sara kommer hem och MINST halva kvällen SKA spenderas med henne. WIIIE!




pössss' ♥


Finns för dig Johanna Hylén, i love you! ♥

att sova utan dig är som en mardröm för mig!

Idag har jag bara chillat i skolan med håltimmar till tusen, det kan vara roligt det med eller inte !!!!
Lämnade iallafall in mitt filosofi arbete och det är jag stolt över, svårt och klyddigt arbete. Sen träffade jag Emelie och jååjan en stund och vi åkte till lomma och kollade lite på havet, riktigt mysigt.. Vill bara ha sommar, sol och bad, det kan ju inte bli bättre! när solen skiner, skiner även mitt humör upp!

Imorgon kommer Sariiisen hem, och det ska bli så underbart att träffa henne och snacka med henne om allting. Jag har saknat henne så mycket, jiho!! BUSIGT KUL DETTA ! ♥ Innan denna underbaringen kommer hem så ska jag plugga, ta igen lite jag missat när jag varit sjuk, hoppas dock jag hinner klart imorgon , orkar inte ha det framför mig, plus så måste jag börja plugga till vårt underbara prov på Tisdag i idrottsvetenskap som jag inte ens vet vad det handlar om pga att jag är så bra på att lyssna på våra underbart intressanta lektioner , tummen ner Theresa!

Nej nu får man väl bege sig mot sängen och tv:n och softa lite, kanske till och med orkar plugga lite nu, är inte ett dock trött och det blir en jobbig natt!

 

i will never let you go ♥

pössss' ♥


snart är lovet slut igen....

misstolkning på jobb så det blev jobb både igår och idag. nice (Y) ikväll ska jag bara ta det lugnt, hjälpa älsklingen med teorin och äta gott osv. Imorgon blir det plugg igen, fast filosofi arbete! tummen upp!
Träffade sandra och snackade en stund efter jobb, det är alltid lika mysigt.

Mamma håller på att laga hemgjorda köttbullar, det är riktigt gott och ska bli riktigt mums att få god mat efter man stått i fritöserna halva dagen!

pössss' ♥

GLAD PÅSK!

börjar med att säga glad påsk :)
Skulle egentligen jobba idag men jobbet ringde och Sandra var så underbar och sa att jag inte behövdes idag på jobb, så det blir äta med familjen idag på påskafton som alla andra år :D
Ikväll kanske jag ska till Marcus på hans 20-årsfest om jag orkar. Trött och inte sugen på att festa, men får väl gå dit och gratta honom iaf :)

Nu ska jag fortsätta städa mitt underbara rum, ha en bra påsk.

pössss' ♥

älskade sara

JAG SAKNAR DIG SARA, KOM HEM TILL MIG!
JAG ÄLSKAR DIG! ♥


wonderful

Igår blev det lite dricka, jag och kim skulle köra och lämna min systers plånbok så träffade vi Emelie och Jåjan påvägen och då blev det bestämt att vi skulle ut. Vi stack till mascot på möllan och sen till barcelona en väldigt underbar kväll :) sen blev natten helt annat. Idag har jag varit och ätit hos kims farmor med hans kusiner bland annat. Sen blev det ip och först såg det mörkt ut , herrarna lå under med 7-1 men sen på fem minuter så stod det 7-6 tyvärr lyckades dem inte trycka in 7-7 målet, men det var gytt jobbat! En match kvar nu på måndag i örebro, lycka till! nu blir det film med mamsen och sen blir det sova hos kimis!

pössss' ♥


RSS 2.0