det var för länge sedan nu!!

Har haft fullt upp den senaste veckan, har knappt suttit på datorn alls, my bad!
Idag har jag handlat ett par SVIN snygga tyg skor, tommy hilfiger :) jätte nöjd med mitt köp, hämtade även ut bio biljetter till ikväll, jag och mamma ska nämligen mysa hela dagen. vi ska ut och äta, förmodligen på MANDO sen ska vi gå på bio och efter det skall jag hem till kim och sova där hade jag tänkt. Men vi får se var kvällen leder mig! nej nu ska jag dra mig mot restaurangen,

pössss' ♥

Satsa eller inte satsa? Vill jag eller inte?
Stämningen var skit bra och på en gång blir det skit igen.
Jag får flashbacks och jag gillar det inte.
Ska jag ge upp det som jag en gång älskade?

En lycklig dag slutade skit!

Ja, nu var denna dagen slut! hade prov i samhälle idag vilket gick bra fick VG sedan hade jag historia redovisning, gick väl helt okej! Sen var det nyhetsredovisning, blev ett G där! fungerar väl helt okej! Efter skolan stack jag efter en stund och fikade med Sandra och sara, vilket var hur mys som helst! vi pratade om allt och det kändes bra, kvällen slutade SKIT!
Men det behöver vi inte ta upp här, ska fortsätta umgås med Mamma
ha det bra,

pössss' ♥

skolan

heeeeeeeeeeeeellloj
sitter i skolan och väntar på att få mitt resultat på religionsprovet, samhällsprovet skall göras imorgon lycka till!!
projektarbetet är inlämnat och jag o jojssssi har varit så duktiga, tummen upp för oss! =D
nej nu ska jag kolla kläder på internet och annat roligt, ha det!



sara åker till Thailand på onsdag och jag kommer sakna henne innerligt, hoppas vi hinner ses innan du åker!
och hoppas du får världens bästa resa såklart, älskar dig sariiiis!

pössss' ♥


ohohohohohohohohohohhhhhhhhhhhhhhh!

Bestämde mig imorse för att åka och spela semi finalen mot malmhaug ändå men tråkigt nog förlorade vi med ett noll!! synd att det slutade så och även att man inte kan hålla sin åsikt för sig själv när det bara skadar andra?
matchens lirare i vårt lag blev Emelie btw, och det var hon verkligen värd hon kämpade verkligen för allt i världen!!  =D

jaja hemma nu, nyss hjälpt mamma i köket, är helt död och mår icke bra, wipeout och ballar av stål ikväll och så får man kanske besök, =)



pössss' ♥

även de bästa kan göra misstag!!



man tror alltid man har en vän som alltid stöttar en och aldrig snackar skit om en? men varför tror man det, när det aldrig stämmer!!!


igår var det kalas hos kim, vi åt en jättegod smörgåstårta som magnus hade stått och gjort hela dagen. Det var den godaste smörgåstårtan jag ätit på många år. Efter det var det umgås med alla möjliga sen stack vi unga och bowla på Big Bowl, gick väl inte världsbäst det heller är ju inte den typen ;) men det var kul, men sen när folk började snacka skit om mig att jag hindra kim från att gå ut stack jag hem.. Snacka aldrig utan att veta fakta. Jag somnade efter ett tags kollande på tvn och sedan vaknade jag igen av att kim kom hem men det var inga problem att somna om. Steg upp imorse och tog det lugnt, stack hem till mig i med vi sov hos Kim och sedan åt vi en god frukost (rostebröd med ost, MUMS) efter det begav jag mig i mitt sjuka tillstånd till IP för att hjälpa mitt lag mot en seger mot röke för att kunna komma till slutspel imorgon, gjorde faktiskt ett mål och matchen slutade 2-1 till oss. Får se om det blir spel imorgon i med jag fortfarande är sjuk och mår rätt kasst tvekar jag starkt på det, även om det är sjukt TAGG att möta malmhaug i semifinalen i dm. Ja nu får jag väl väcka Kim efter hans söta lilla powernap och så blir det nog till att sätta igång NEW MOON och se den för andra gången, älska!!!



Kim, världsklass ♥

pössss' ♥

så nu var man sjuk igen!

Nu är jag less på livet, har blivit sjuk igen! går på medicin, men har gjort det så många gånger nu så det känns inte riktigt som det är någon lösning! är iaf lite bättre men ska nog inte träna idag! :(
Och imorgon fyller min bästa Kim 18 år, hoppas han får världens bästa födelsedag! Så imorogn blir det kalas hos Kim, sen får vi se vad han ska göra, för mig blir det förmodligen läggdags, är sjuk och ska kanske spela cup på lördag! Igår pluggade jag hela dagen men johanna eller halva dagen kanske man skall säga, jag orkade inte mer efter ett tag. så då stack jojan hem så somna jag direkt och sov några timmar, man har inte för mycket ork när man är sjuk :(



Sara Thuvesson, jag saknar dig!!
& jag älskar dig!!!

pössss' ♥

yes...

i lördags spelade vi match mot hjärnarp och vi vann, det var en skön vinst och den ledde till att vi blev 5:a i serien , tummen upp!!
det var roligt , efter matchen skulle vi ha lagfest och jag skulle egentligen dit, men helt otippat så blev jag jätte dålig och sjuk vilket inte va så kul så låg hemma hela kvällen med feber osv. Det var väldigt tråkigt i med jag sett fram emot denna lördagen väldigt länge :(.. sov i princip hela söndagen, och idag har jag försökt göra projektet och det gjorde jag också, fast bara lite! känns bra att det börjar gå mot sitt slut. Hade egentligen prov idag men har mått så himla kasst så har knappt kunnat plugga och dessutom hade jag aldrig orkat gå till skolan med denna febern!! hoppas min lärare förstår mig, så jag kan göra om provet nästa vecka!!

Nej nu måste jag vila lite innan hela familjen kommer hem!

 
Kim, my darling! ♥

pössss' ♥

du är patetisk

träningen igår ger vi inga kommentarer till, den sämsta insatsen på länge :(
efter träning umgicks jag med Elli ett tag, sen stack jag hem och duschade läääänge, det var riktigt skönt. Kom i säng vid tre tiden, pratade i telefon! det var ett väldigt trevligt samtal!;D Imorgon är det match sen om det blir lyckat blir det fest hos petra, laaagfest!!! så jävla roligt det ska bli, och det ska fan bli vinst imorgon , det är ett måste töser!! vi behöver stööd från alla, heja på oss :D

pössss' ♥


Du är så jävla patetiskt, ush för dig!

jahapp...

Nu är jag äntligen frisk på riktigt hoppas jag, tränade i tisdags och jag tyckte faktiskt det gick bra för min del. Johanna kom hem igår och det var riktigt skönt och roligt att träffa henne igen. Hejade även på herrarna igår i deras match mot ängelholm, grattis till seriesegern pojkar och lycka till i kvalet. :)

Nu sitter jag hemma hos jojan, vi fick lite panik i med varken jag eller hon har varit i skolan förra veckan, jag var en del av veckan men var ff sjuk så det va lite sisådär med det, men iaf så kom vi på att vi har uppsats till imorgon, prov på måndag och redovisning på tisdag PLUS så har vi projektinlämning nästa vecka, sjukt ball ;)...
Nej nu får väl jag och jojsi fortsätta plugga men ikväll blir det träning och det hoppas jag ska gå bra.




Gammal bild jag vet...

Pössss' ♥

skolångest...

Ja då, imorgon är det religions prov och det är inte världens roligaste när man har en lärobok från 70-talet och en lärare som man knappt förstår sig på =(.. har försökt plugga sen tio ungefär, men jag har gett upp för jag förstår inte och vill knappt förstå för det är så himla tråkigt!!!!!!! inte ett dugg intressant :(... Även om en del projekt arbete är gjort är det mycket kvar, så när jojjji kommer hem så blire pluggplugg!!! Och jojan kommer imorgon har saknat henne för jävlans mycket! älskar dig snäckis.

Snart ska mor iväg och fixa naglarna och då ska jag passa hundarna, och vänta på att hon kommer tillbaka sen blire laga mat och mys sen ska jag träffa världens bästa sara en stund sen får jag bege mig till segevång..
vad gör man utan sina vänner? ♥

pössss' ♥

miss




Var är du?
Var är vi?
jag saknar dig något så fruktansvärt ♥

en underbar söööööndag!

Vaknade imorse och mådde prima... Efter lite fix och sådant, körde jag och älskling till kulladal där hans kära farmor bor, och där träffade vi hans familj och åt farmors kallops(?) Det var riktigt gott, vi fick även kakor och kaffe till efterrätt.. Mums, det var en riktigt god middag.. Frake (kims farmor) är verkligen bra på att laga mat, alltid lika gott när man äter hos henne.. Efter ett par timmar hos Frake, körde vi till bukeflo och hejade på MALMÖ, mitt lag, som gjorde mig så jävl* stolt!!! Ni var as grymma töser, vinst med 5-1.. Ibland hjälper det inte med div 1 spelare när man möter oss ;). Nej men skämt åt sidan ;)!!! As grymt tjejer!! Kommer tillbaka nu på tisdag om inget händer, saknar er så mycket!!!

Nu tänkte jag faktiskt plugga på mitt älskade religions prov som jag har på tisdag, men jag vet inte om jag orkar så det blir nog lite chips och dippa istället ;)..

Pössss' ♥

ps. jag älskar min mor!!

My eyes are not the first to cry



Allt tjaffs? vart leder det någonstans?
Allt bråk? vart leder det någonstans?

All avundsjuka? vart leder det någonstans?

Det tar ner oss i ett mörkt hål och till slut kommer vi gå skilda vägar för att hitta ut i ljuset igen!


trött på att va hemma.



Idag ska jag försöka festa till det, Med min älskling!! Sara Thuvesson ♥
Har bara legat inne så himla länge och nu orkar jag inte mer!!!
pössss' ♥

say you will be mine.



Bloggen har klyddat lite under dagen, och inlägg har bara försvunnit som jag skrev innan idag.. Menmen, Felicia kom hit och vi var riktigt flitiga med projektet, lade nästan ner fem hela timmar idag, jag är jätte stolt ja :).
Träningen ikväll kunde jag inte heller va med på, fortfarande sjuk! Blir aldrig frisk, och vad har jag gjort för att förtjäna det helt plötsligt? Det kan man dock fråga sig!
Stack hem till Theja med Sara innan, vi lagade pasta och köttbullar muuumms! Snackade massa skit, ja theja jag saknar dig!! sen stack jag och sara till Donkan som vanligt, ;) och fikade och snackade massa skit, jag älskar dig!
Ibland undrar jag vad jag hade gjort utan vissa personer i livet? vem jag hade pratat om allt med? och vem jag skulle gå till när jag va ledsen, det finns en vän som har svikit mig ett antal gånger men som jag litar på till 100% nu och det hoppas jag att jag kan också! du vet själv vem du är! Vill även nämna att min mamma är bäst i hela världen, hon finns alltid där för mig även om vi bråkar! och just nu har vi världens bästa mamma-dotter relation, min mamma är bäst i väääärlden! ♥

Imorgon skall alla smilare till Vallåsen och åka skidor, såg fram emot det menmen vill bli frisk så det blir förmodligen inte heller av, :( vilket är himla sorgligt för det hade varit as ballt!

Imorgon fyller även Rebecca 18 år och det grattar vi jätte mycket! Grattis snäckan, hoppas du får en underbar födelsedag och det ska även firas om det orkas!

nej nu blir det väl tv eller något, pössss' ♥

hemsk natt.

Alice i underlandet var en bra film, den va ungefär som jag hade förväntat mig! så ja för min del va den bra, tråkigt att 3D effekterna inte är så bra som de borde, det är inte så stor skillnad på 3D och vanlig tycker jag! menmen filmen va bra iaf och det va mysigt att se den med just kimpa!

Efter en natt med två valpar, en på åtta veckor och en på åtta månader är både jag och mamma ganska slut!! De skulle börja leka och stimma vid tre, fyra på natten och de ville aldrig sluta! men när vi väl fick lugn och ro på dem så sov dem fint båda två ändaaaaaa tills kvart över åtta :( så har varit uppe sen dess, knappt sovit i natt!! menmen Fellan kommer snart hit och då blir det plugg till max, ;D Projektarbetet har vi inte kommit så långt med och det ska va inne om två veckor, tummen upp töser (Y)! Fortfarande sjuk, så det blir nog ingen träning idag heller, jag är så fucking jävla trött på att vara sjuk så jag vet inte var jag ska ta vägen någonstans, när fan ska jag bli frisk? vad har jag gjort för att va värd detta skitet ? :( det undrar jag !!! Nej nu finns det viktigare saker att göra, ha det bra allihopa!

pössss' ♥

Jag är ff en sjukling!

Idag är det onsdag och jag är FORTFARANDE sjuk, vilket är hemskt!! Vi har nämligen match mot malmhaug på söndag och i med jag inte kan träna så blir det väl inget spel i den matchen, sorgligt värre! :(

Nu ska jag snart hämta kimpa på hans skola så ska vi köra och hämta vår lilla valp, vi har äntligen slutat tjaffsa och diskutera namn för jag och mamma kom fram till Milou vilket är riktigt sött tycker jag! Ikväll blir det premiären alice i underlandet 3D med kimpi, ska bli väldigt mys.. Och denna filmen har man höga förväntningar på, borde man det? återstår att se!!!





pössss' ♥

vovvvvvarna

 


här är vår lilla ängel, han är väl underbart söt!!!!!
Namnet skall bestämmas ikväll?
funderar!!!!!




Här är även vår nuvarande lilla Boss, världens sötaste sömntuta!

pössss' ♥



skolan..

Sitter i skolan och latar mig! Har inte orken att lyssna, har knappt orken att gå hit!! jag hatar skolan just nu, dessutom blir jag aldrig frisk, hur kan man då begära att man ska orka gå till skolan och dessutom jobba? Fast jag älskar faktiskt mitt jobb, om inte annat mina medarbetare, ni är bäst!!
Idag ska jag bara ta det luugnt, måste egentligen träna ikväll men får se hur det blir? är ju inte frisk, men får hoppas jag orkar även om det inte är bra :(.
längtar till imorgon när vi ska hämta min lilla valpis!! wiiiho, vet dock inte namn än, och har inte haft orken att lägga in bilder på datorn, är faktiskt en sjukling:( 

älskade sara 
Tack för att du finns älskling!

pössss' ♥


sjukling

Och jag blir aldrig friskt :(.....
Sitter i skolan och lyssnar på en islams präst.. Wiho, jätte roligt.
På onsdag får jag hem min lilla valp, en långhårig chihuahua. Några namnförslag på en liten kille? jag har faktiskt tänk på Hugo och min syster vill han ska heta Kotte(haha). Ikväll blir det bara vila, ska försöka göra lite projekt arbete, men svårt utan jojsii :( miss her. läääääängtar till onsdag, bild kommer!

pössss' ♥

RSS 2.0