jobb idag.

hejjj allihopa, idag är det jobb fast bara 4½ timme , sjukt drygt! Vi har börjat kolla valpar och jag har hittat en jätte söt chihuahua, fast långhåriiig! woonderful, bara övertala pappa nu, sen har man en söt valp till! Känner att jag kommer lyckas övertala honom, och om inte köper jag den endå!! :D

pössss' ♥

blå himmel

igårkväll spelade vi kort hos kimpa, det va mysigt! Fast jag va faktiskt sjukt dåålig både i spel och sjukdom! idag vaknade jag med världens huvudvärk och ringde kära vårdcentralen men det va inte alls viktigt, det var förmodligen virus jag hade och fick ingen tid! SUUUG, det är synd att alltid när det inte vet vad det är så säger de att de är virus, liksom slemhosta, huvudvärk, världens förkyldning och även ont i kroppen, roligt att gå runt med det? när jag kollar ut ser jag även en blå himmel, JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!! men idag blir det handla med mamsen sen ikväll blir det nog soft med sara!

pössss' ♥


livet kan vara underbart

när jag jobbade idag, ringer jag mamma och ber henne komma med en huvudvärkstablett för jag höll på att få migrän! medans jag står i DT1an så kommer mamma med bilen, och hon är jätte glad samtidigt som hon har tårar i ögonen. Och då hade jag fått en glädjande nyhet, det va helt underbart!!!!!

Jag älskar min familj! ♥
pössss' ♥


jobbbbbbbet

Nyss vaknat och ätit frukost, det blir jobb snart ända till åtta ikväll! Gilla pengarna!! Annars kommer man inte utomlands i sommar, denna lönen jag fick idag blir den sämsta någonsin, pga att jag varit sjuk.. Och jag är fortfarande inte frisk, jävla hosta och en jävla förkylning man lyckats få tag i! och den vill verkligen inte släppa mig! Efter jobb blir det direkt till träningen och snacka lite, Krya på mig och ha en trevlig torsdag allihopa!

Pössss' ♥

entré

Jag och elin vaknade vid halv tio, vi åt frukost efter en trevlig pratstund.. Sen färgade vi mitt hår (det blev rött, typ utan slingor) men jag kan leva med det? ser absolut inte för jävligt ut så orka bry sig :) men onödiga pengar på färg. Sen stack vi till Entré , jag och kimpa hämtade ut biljetter till premiären på alice i underlandet som vi ska se på onsdag, myyys! Sen gick jag och Elin i affärer och jag hittade mina trosor, så det blev ett nytt inköp på 79,50 kronor, helt sjukt för ett par hotpants!!!. Sen köpte vi fika på "mormors bageri" riktigt gott, sen tog vi bussen hem och för en stund sedan blev Elin hämtad av sin Pappi, så nu ska jag städa akvariumen med kimpa, för han är så snäll som hjälper mig. Sen blir det även middag hos kim, ikväll ska jag hjälpa Carina (kims mamma) ska läsa igenom hennes arbete och även hjälpa henne hur pednet fungerar. Sen blir det bara chill, jobb imorgon..

ps. Bild på håret kommer.

pössss' ♥

ush

Fick inte deltaga på träningen idag, var farligt i med jag har slemhosta och förkyld och även lock för båda öronen, inte bra hörsel kan jag säga er.. Nu ligger jag och Elin i sängen, hon läser om sex i frida tidningen och jag sitter vid bloggen ;) Nu ska vi kolla Honey och sen ska vi nanna, imorgon blir det färgning av hår och mys!!

godnatt, pössss' ♥

äääääääntligen

Nu har jag städat hela rummet och det blev faktiskt förvånansvärt snyggt, brukar inte bli så snyggt! ;D
Ikväll är det träning sen va med Eiiiin hela kvällen, wooonderful. Är dock jävligt irriterad just nu, så smart som jag är har jag ända sen vi fick vår lilla älskade hund glömt plocka undan lite roliga saker att bita i, som mina trosor exempelvis. Mina nya neonrosa hotpants helt sönderbitna som alla andra 12 par hotpants han lyckats få tag i. Innan slängde jag bara hotpantsen och sket i vilket, men dessa hotpantsen hade jag nyss köpt och de var inte för billiga heller, och de finns säkert inte kvar i affären OCH de var sviiiin coola... Råkade få ett litet frustrations utbrott här hemma, och det ber jag faktiskt väldigt mycket om ursäkt för men åhh, den lilla snorhunden har tuggat upp saker för tusenlappar nu, och ändå älskar man honom över allting annat. hmm?

 Lite äldre nu men dock lika buuuusig!!!

Pössss'

mums

Kvällen på elysée igår var underbar, sällskapet och maten! Det kunde inte bli bättre ♥ , Efter maten stack vi hem till pekka och spelade Kotte, jag och sara lätt bästa teamet! Men sara och kim, de var inte så bra, fattade deras tecken två gånger i rad, kassssssssssa! Det va en skön myskväll iaf!
Nu ska jag städa hela rummet sen ikväll blir det träning och efter det blir det mys med Elin, ska bli såååå trevligt. Elin ska färga mitt hår, har köpt en färg med slingor, ska se hur det fungerar! kanske blir bra, eller så blir det inte bra, kommer in bild en dag!! Nej nu ska jag sätta igång att städa,
ha det allihopa,

pössss' ♥

yipppi

Hemma från jobb nu, var en rolig utbildning! Gick igenom lite service och sånt, sen hur man gör ett ballongvalv, att något så fiiint kan vara så lätt att göra! Det var riktigt roligt faktiskt, fick veta lite vi måste veta och fick veta att om allt går som planerat är jag och josefin verifierade Värdinnor i slutet av Mars. Det var en rolig och intressant utbildning och ikväll blir det restaurang Elysée med babesen! Kommer bli så mysigt och det ska verkligen bli riktigt gott, och min älskade pojke ska bjuda mig, vilket jag egentligen inte gillar alls, men en gång om året kan det få ske :)

FONDUUUUUUUE IKVÄLL, MUUUMMMMS!!


pössss' ♥


grubblar

Idag vaknade jag av att mamma ringde mig vid nio, och direkt jag vaknade tänkte jag på varför alla ska vilja varandra illa? Alla bara skapar massa onda band till varandra och gör saker i hämnd. Hämnden kan va det ljuvaste som finns , men är det värt det? Jag kan tycka att i vissa lägen gillar man det, andra är det bara onödigt.. Men jag tror DU gjorde det för att ge igen, och det är som det är.. Men hoppas du inte lägger ner för mycket tid på mig, för det är inte just DU som sårar mig!

nu ska jag nog vila en stund sen ska jag på min utbildning!
Pössss' ♥

Bara för min pojke är underbaaaar och stöttar mig i alla lägen!!!!!
Dessutom är han jäääävligt snygg...

Massa pussar och kramar till dig Kim ♥!!!

 pössss' ♥


tjohopp

Kom hem från jobb för en stund sedan, har precis duschat så är ren och fin igen, sköön känsla. Nu blir det ta det lugnt lite hemma sen ska jag träffa sara och förmodligen ska vi till Pekka idag igen :). Vindrickandet med Tova blev tyvärr inte av alls, för mycket klydd. Men det kommer snart det med!!  

Måste verkligen påpeka en sak igår när vi spelade NHL så VANN JAG över Pekka och det va så himla skönt, lilla p ska inte vara ledsen men så är det när tjejer är bättre :D.

Imorgon ska jag faktiskt på utbildning på jobb, ska vidarutbilda mig till värdinna. Ska bli trevligt, fick även reda på idag på jobb att vi klarade gapen i fredags, bra jobbat allihopa.

nej nu ska jag ta på mig och fixa till mig, ha det GÖTT!

 pössss' ♥


@ P

hej,
idag har jag jobbat, och jag jobbade med världens bästa tova vilket var över trevligt :)
sen kom man hem och duschade sen så pratade jag med pojken min och de var hos pekka och spelade nhl. Så ja , har inget bättre att göra så tog bilen och körde hit. Nu sitter jag här med nördarna och kims kusin Ammie.
Lördagen blir tyvärr inte bättre för det är jobb imorgon igen, och på kvällen hoppas jag på vindrickande hos Tova för det hade varit hypertrevligt!
Nej nu får jag väl umgås med NHL nördarna, ha det bra allihopa och ni som ska festa, gör det för mig också!!!

 
Man va bara tvungen, över söta. Pekka och kim i mini format.

pössss' ♥

@ P

Tja, nu sitter jag hos P, och ska titta film med mina babes. Vi kan dock inte bestämma oss för vilken film vi ska se, men det blir säkert någon bra. :)
En vanlig filmfredag, så himla skööönt! Sen blir det jobb både lördag och söndag, och vad händer på lovet? det är en väldigt bra fråga.
hoppas ni får en trevlig fredag.


 

pössss' ♥


vuxenlivet

nu sitter man här hemma, nyduschad och allt. Väntar bara på att min kim ska komma så vi kan sticka och handla, ska faktiskt storhandla mat som mina föräldrar brukar göra.. Känns konstigt, tiden går fort, tänk när man själv ska handla mat och allt sånt till sina barn och har familj att ta hand om. ush, jag känner pressen!

& nu är det loov, det är väl underbart. Fast ska försöka jobba med projektet heeela veckan :(, men min älskade johanna åker till Thailand på söndag, hur ska jag klara mig, kommer sakna dig jätte mycket jojiiii!


Pössss' ♥
 

Fredag

Idag är det fredag, och hur skönt är inte det. Har precis kommit hem från en långpromenad med Boss, det är väl hemskt att snön fortfarande faller, när ska våren och sommaren komma? jag längtar verkligen tills dess.
Har även handlat bullar så när mamma vaknar ska jag göra frukost till henne, hon behöver nog lite energi.

Ikväll blir det förmodligen filmtittning med älsklingarna (kim, p och sara), vad hade man gjort utan dem? det är en bra fråga.
På tal om en helt annan sak, längtar jag till sommaren, när vi flickor ska åka till turkiet, det ska bli så himla roligt! jag känner ändå att det närmar sig ;)

 ,denna gången kanske det håller, genom eld och vatten sara!


när jag tänker på er två tillsammans blir jag spyfärdig.

Pössss' ♥


mamma ♥

Vaknade precis upp av att Boss låg i min säng (brukar ligga hos mamma), blev chockad och det kändes konstigt så skulle gå in till mamma och se hur det var med henne. Hon va inte i sin säng, gick till min syster och där var ingen heller. Ringer som en idiot till min syster, och så svarar hon med ett sms " vad är det ? " ja vad tror du liksom? nej då fick jag ju reda på att mamma är på sjukhuset, väntar på läkare.. Hon har fått stark huvudvärk, kunde inte ens öppna ögonen och kräktes ett antal gånger.  
Det känns jobbigt att ligga hemma och veta att man inte kan stötta henne, inte säga något till henne.
Mamma du är stark, detta blir inga problem för dig.

Pössss' ♥

ps.
Blir tyvärr ingen skola idag, det blir vila och hjälpa mamma hela dagen. förmodligen är det ett kraftigt migrän anfall hon har fått. Hon kom nyss hem och har fått väldigt stark medicin. Sen lördag och söndag är det jobba som gäller, efteeeeeer det börjar mitt lov.


tjaaaa

Tänkte börja vara lika nördig som alla andra, och börja skriva en blogg..
Vi får se hur det går, antingen fortsätter jag eller så lägger jag ner om inte så länge.

Men iallafall, välkommen till min blogg.
Pussssss'

RSS 2.0